O activitate regală!

Am avut din nou ocazia să fim voluntari. De data aceasta în ziua de 29 mai, la Palatul Elisabeta, unde s-a sărbătorit ziua copilului.

Împreună cu noul nostru lider, GMK, am avut ocazia să ajutăm la acest eveniment care, după părerea mea, a fost un succes garantat. Știm bine că cine se trezește de dimineață departe ajunge, așa că ne-am apucat de treaba dis de dimineață, de la ora 8! Organizatorii ne-au explicat ce avem de facut pe partea de logistică, apoi am ajutat la montarea și aranjarea diferitelor lucruri din cadrul evenimentului, urmând ca fiecare să-și ocupe postul. Am avut de împărțit baloane cu heliu, de a ajuta la diferite ateliere, de a menține curățenia și de a ghida oamenii. În mijlocul evenimentului am avut onoarea de a o primi pe Principesa Margareta, care a vizitat fiecare atelier. Pe lângă acestea, am avut parte și de momente artistice prezentate de unii invitați.

La sfârșit, organizatorii ne-au mulțumit, fiind foarte încântați de ajutorul acordat de cercetași. Pentru noi a fost o experiență frumoasă și unică – doar nu ai parte de “momente regale” în fiecare zi – și sperăm să mai avem și de acum încolo colaborări cu Fundația Principesa Margareta.

de Valentina Petre

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *