Hike de primăvară 2018

“Hike-ul de primăvară, organizat de Cabana Scout, s-a dovedit încă o dată a fi o experiență de neuitat, plină de entuziasm, oameni frumoși și peisaje memorabile. Dar hai să vă povestesc mai multe:

Ca să încep cu începutul, ne-am întâlnit cu toții dis de dimineață în fața parcului Tineretului, iar mai apoi am fost repartizați pe mașini, urmând să plecăm spre Jurilovca, locul unde vom instala corturile și ne vom petrece următoarele 3 zile.
După un drum lung și plictisitor ajungem la destinație, despachetăm lucrurile și ne acomodăm cu locația.
După câteva ore, timp în care fiecare unitate s-a organizat (temerari și explo) a urmat o plimbare până la cetatea Argamum unde am avut parte de un apus care ne-a determinat să facem cât mai multe poze, dar și de un adevărat război cu insecte… plot twist: insectele au câștigat.
După o masă copioasă și o activitate de grup ne-am retras în corturi deoarece urma să ne trezim de dimineață.

A doua zi, după o masă caracteristică Cabanei Scout ne-am îndreptat către lac. Înainte de a începe activitatea, am lansat racheta deja devenită tradiție la noi în centru, apoi am început construcția unei plute cu care ne-am făcut de cap toată ziua.
Seara ne-am folosit toate cunoștințele pentru a prepara frigărui ce s-au dovedit a fi foarte gustoase, apoi ne-am adunat în jurul focului pentru a contempla ce s-a întâmplat în ziua respectivă și nu numai.

În dimineața următoare, după strângerea bagajelor și curățenia generală am pornit spre casă. Însă, înainte de asta am făcut o mică oprire la Delta Scout Center pentru a le mulțumi că ne-au împrumutat materialele necesare construirii plutei și pentru a le înapoia.

Per total, cred că hike-ul acesta a fost modalitatea perfectă de a ne apropia mai mult unii de alții, pregătindu-ne pentru camp-ul de vară.”

-Alex Dițu, eXplorator

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *