Cum ne-am descurcat la Ordinul Cadoului Fermecat 2016

Andrada, proaspăt cavaler al Ordinului Cadoului Fermecat și aspirant al unității noastre de exploratori, ne-a împărtășit impresiile sale de după prima implicare într-un proiect cercetășesc:

A fost o experiență plăcută și interesantă, alături de persoane minunate și de oportunitatea de a învăța lucruri utile în viața de zi cu zi, ce s-a terminat cu bine și cu câteva bonusuri.

         Activitatea pe care am avut-o la mall, intitulată “Ordinul Cadoului Fermecat”, m-a învățat că atâta timp cât faci un lucru bun, o să primești bunătate înapoi, și că mereu va exista o persoană generoasă care să te ajute. Primii care ne-au ajutat au fost colegii noștri de la Steaua Polară, și ulterior au urmat diferite persoane. Unul dintre “vecinii” noștri ne-a servit cu cafea, alt “vecin” cu suc. Unii clienți mai darnici ne-au adus bomdoane și apă, iar o altă persoană ne-a făcut minunata surpriză și ne-a adus mâncare. Eu una nu m-aș fi așteptat ca acest lucru să se întample, și m-a uimit și încântat în același timp faptul că încă mai există persoane de genu’ acesta.

         Unii au participat mai puțin, alții mai mult, însă ceea ce m-a bucurat cel mai mult a fost faptul că am lucrat cu toții ca o echipă și am făcut astfel față provocărilor ce ni s-au ivit în cale. Deși nu a fost ușor să facem față valurilor de oameni, ne-am descurcat, și la final a fost plăcut să observ că toată munca depusă chiar a dat roade.

         Și, ca un bonus, cu această ocazie m-am cunoscut mult mai bine cu ceilalți cercetași, având ocazia să lucrez cot la cot alături de ei. M-am distrat alături de ei, am râs dar am și muncit. A fost o experiență plăcută ce sunt sigură că la anul o voi repeta cu bucurie.

de Andrada Mihalachi

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *